søndag 24. mai 2009

torsdag 21. mai 2009

lørdag 16. mai 2009

Parkvettregler

foto privat
PRINSENS PARKVETTREGLER
1. Legg ikke ut på tur i parken uten trening.
2. Meld fra til de tobente hvor du går.
3. Vis respekt for været og værmeldingen.
4. Lytt til erfarne parkfolk.
5. Vær rustet mot uvær og kulde selv på korte turer.
Ta alltid med godbiter og det utstyret som parken krever.

6. Bruk kart og snute.
7. Gå ikke alene.
8. Vend i tide. Det er ingen skam å snu.
9. Spar på kreftene og grav ned noe om nødvendig.

PS: Vil utdype punktene i senere innlegg!

tirsdag 12. mai 2009

Veteranklubben

foto privat
MØTET ER SATT!
Gutteklubben Grei; Parkens "grand old men" har hatt generalforsamling. Selv er jeg den yngste i klubben som, bortsett fra meg består av: Dog (12 år), Corny (12 år) og Patrick (11 år). Jeg fylte 9 år i april (og sjefen startet i den anledning dogsinthepark ). MEN siden jeg innehar formannsvervet i år står jeg øverst på benken med fiiin utsikt ut over parken og medlemmene. De tobente fløy rundt som forvirrede høns for å samle oss på et sted (det er nemlig mye løpetid i parken for tiden....need I say more...?)Men da vi hadde snust ferdig samlet vi oss "helt av oss selv" (hmmmm) og og startet årsmøtet. (Møtereferat vil bli publisert ved en senere anledning.)

søndag 10. mai 2009

På besøk

foto privat
HYGGELIG AT DU KOMMER......
Ble faktisk invitert ja! Ronja nevnte noe om at det skulle serveres trykkokt minestronesuppe med hjemmebakt foccacia og greier.... Kan ikke si jeg personlig så noe særlig til det, men S´en var tydeligvis svært mett og fornøyd da vi gikk. MEN, liggearrangementet var en prins verdig; fikk ligge på dyne i sofaen med Ronja tett inntil - KOSELIG!

torsdag 7. mai 2009

Hvem er Jobben?

foto privat
HVEM ER EGENTLIG "JOBBEN"?
Nesten hver dag drar Sjefen av gårde for å møte en som heter "Jobben".
Har ofte lurt på hvem denne personen er.... Av og til stresser sjefen forferdelig for å rekke og møte "Jobben". Vanligvis får jeg en laaang og innholdsrik tur før hun haster av gårde, men andre ganger må vi skynde oss for denne "Jobben" venter. Hvis det er noen som har møtt "Jobben" så kan dere hilse fra meg å si at jeg synes sjefen tilbringer litt for mye tid i hans/hennes selskap. Men av og til er det faktisk litt deilig at Sjefen er borte. Da får jeg slappet av og være litt alene uten for mye krav og mas!

mandag 4. mai 2009

What´s really blogging me!

foto privat
PÅ TIDE, IKKE SANT?
Inspirert av Ronja og andre firbente med egen blogg kunne jeg ikke være dårligere. Jeg er riktignok del av redaksjonsstaben borte på dogsinthepark, men der er det S ´en som er redaktør. Denne bloggen - INGEN sensur! Så det så!