mandag 30. november 2009

Markeringsbehov

foto privat
Sjefen mener at jeg som de fleste (?) mannfolk har et stort markeringsbehov. Stemmer kanskje det...

Jeg lever etter følgende markeringsleveregler:

Regel Nr.1
Markér så ofte som mulig.

Regel Nr.2
Markér så høyt som mulig. (Dvs. løft benet så høyt som mulig).
Regel Nr.3
Markér på alt som ligger på eller stikker opp fra bakken. Foruten lyktestolper og trær er plastposer og engangsgriller ypperlige markeringspunkt.
Regel Nr.4
Markér over der andre hannhunder har markert.
(Her holder det med en liten skvett, men gjerne høyere enn de andre).

Regel Nr.5
Markér der tisper har tisset. Markér gjerne flere ganger.
Her tar man seg god tid.
(Se forøvrig min bloggpost "Flekken" for ytterligere tips.)

Regel Nr.6
Spiller ingen rolle hvilket bakben du bruker,
men bytt gjerne litt på for treningens skyld.


Til slutt vil jeg si at det gjelder å disponere "tanken" på en måte slik at en ikke går tom før turen er slutt. Skulle uhellet være ute og du kjenner det bare er noen få dråper igjen kan du likevel løfte benet og markere uten å skvette. Det viktigste er at de andre ser du ikke gir deg selv om tanken er tom.

Lykke til!

søndag 29. november 2009

Busstur

Der kom det en buss i full fart!
Men Sjefen sier bussen vår kommer i motsatt retning.
Tror jeg sjekker for sikkerhets skyld jeg.
Søren også - hun hadde rett gitt.

I tre dager nå har jeg vært med Sjefen på kurs. (Mer om det senere). For å komme dit vi skulle tok vi bussen. Jeg er nå en gang en urban hund som er vant til det meste av offentlige transportmidler, så dette var i grunnen barnemat for meg. Jeg synes det er viktig å komme seg på bussen så fort som mulig - og gjerne som førstemann/hund. Så gjelder det å finne seg en plass der ingen tråkker på halen når de går av og på. Det er mange herlige lukter på bussen og mange menneskeben å snuse på. (Mange raringer må vite). Men det er best når turen er over og vi kan gå av - da gjelder samme prosedyre som ved påstigning. Kom deg av så fort som mulig så du blir først til det stedet du skal til og får oppleve nye ting og nye lukter først!

PS:
Hvis noen lurer på hva jeg bærer på, er det en av Sjefens vanter. Jeg er nemlig så trygg på min egen maskulinitet at jeg ikke bryr meg om at den er knall rosa.


onsdag 25. november 2009

Photoshoppa!

foto privat

Sjefen har lekt seg med "Photoshop" hva det nå enn er. Alt jeg vet er at jeg ser distingvert ut !

mandag 23. november 2009

Sushi - ja takk!

foto privat
Det har vel demret for de som leser bloggen min at jeg muligens er en smule bortskjemt, men på en GOD måte! (Hmmmm...?) Denne antagelsen blir nok bekreftet til fulle når jeg sier at Sjefen og jeg spiste Sushi her om dagen. (Til de som ikke vet hva Sushi er, så er det et fancy navn på det vi vanlige dødelig kaller fisk og ris.). Jeg fikk smake litt og må si det var kjempegodt! Nesten like godt som tørrfisk. Nå skal det sies at jeg kun får ris og fisk og ikke de andre greiene som Sjefen spiser sammen med Sushien. Ikke bruker jeg pinner eller!

lørdag 21. november 2009

Flekken

foto privat
Må bare innrømme at store deler av turen går jeg med snuta i bakken på jakt etter godlukt. Av og til finner jeg en flekk som lukter helt uimotståelig! (Da har det gjerne vært damer med løpetid på ferde.)

Fremgangsmåten er da følgende:

1.
Dytt snuta ned i bakken og innhaler. (I motsetning til en viss president innhalerer jeg nemlig).
2.
Skrap med poten og få frem godlukta ytterligere.
3.
Gjenta punkt nummer 1.
4.
Gå en runde rundt flekken og gå til angrep fra motsatt side.

5.
Gjenta punkt nummer 1.

6.
Løft på benet og skvett litt (for syns skyld).

7.
Gjenta punkt 1-6 så mange ganger du vil (eller Sjefen har tålmodighet til)
.

Jeg er ikke kjiip og deler gjerne flekken med andre (her med Kenzo).




fredag 20. november 2009

Nightswimming

Sjefen trodde hun skulle klare å ta bilde av meg med hodelykt, UTEN blits da vi var på kveldstur. Snakk om optimist!
Jeg benyttet selvfølgelig anledningen til et lite kveldsbad i en bekk. Anbefaler i den forbindelse "Nightwimming" av REM som setter to- og firbente i den riktige stemningen. Sjekk ut REM live her.

"Nightswimming derserves a quiet night....."

mandag 16. november 2009

Husarbeid

Har overhørt Sjefen si flere ganger at hun synes jeg gjør for lite husarbeid i heimen. Kort sagt at jeg tilbringer for mye tid på sofaen. Dette er noe f%&#§$ tull! Og her er bevis!

Jeg rister puter....
Ordner opp....
Legger ting på plass...
Alt i alt så gjør jeg like mye som Sjefen!

Fornøyd nå eller?
foto privat

fredag 6. november 2009

Snow ( Hey Oh)


Nå har det endelig kommet litt snø i parken! Noe ordentlig å rulle rundt i. For å komme i skikkelig vinterstemning anbefaler jeg følgende musikk:

1. HER KOMMER VINTERN (Jokke og Valentinerne)
2. SNOW ( HEY OH ) (Red Hot Chili Peppers)
3. VINTER NOLL (Kent)
4. STJERNESLUDD (Dum Dum Boys)
5. YOUR WINTER (Sister Hazel)
6. ENGLER I SNØEN (Jonas Fjeld & Hilde Heltberg)
7. SNOWED UNDER
(Keane)

8. A HAZY SHADE OF WINTER
(Simon & Garfunkel)

9. EARLY WINTER
(Gwen Stefani)

10.NÅR HELE HIMMELEN FALLER NED
(Anne Grete Preus)


PS: Nå er det forresten slutt på sokkebæringen.... tilbake til ubrukt bæasjepose. Tror Sjefen mener jeg kan plukke opp også, men hva har vi nå en gang menneskene til!

onsdag 4. november 2009

Sokkedorisei!

foto privat

Når vi skal ut på tur må jeg ha noe å bære på. Vet ikke helt hvorfor, men Sjefen kaller det "instinkt". Til å begynne med fikk jeg bære votter og hansker. Plutselig ble det slutt på det. Vet ikke om det har sammenheng med at jeg legger fra meg ting når det er fristende dufter som må undersøkes .... og glemmer å plukke opp etterpå. (Tar det egentlig som en selvfølge at Sjefen kan ta seg av den jobben). Sjefen gikk derfor over til å gi meg en bæsjepose (ubrukt) å bære på, noe som egentlig er helt OK. Men av og til må en stakkar ha noe skikkelig å bite i. En brukt sokk feks. er helt nyyyyyydelig. Jeg sniker med meg en ut når Sjefen ikke følger med, og koser meg med den - så lenge det varer.

mandag 2. november 2009

Bonytt

foto privat

Har tidligere fortalt om mine mange liggeplasser i heimen. Tror du ikke Sjefen har ordnet en til! Den er knallblå, passe stor og er plassert midt på stuegulvet. Litt lite "stuffing" i denne puta, men den lager en fin knitrelyd når jeg legger meg på den. Vet ikke om den er kommet for å bli....av og til dukker det opp ting som jeg tror er permanente som forsvinner etter kort tid. Vi får se.....

søndag 1. november 2009

Hentesøndagsavisendag

Må jeg sitte her helt alene jeg da?
Hurra! Vi er på tur igjen!
foto privat

Nesten hver søndag drar Sjefen meg med på et sted hun kaller 7-11. Det er så KJEDELIG! Derfor drar jeg alt jeg kan i båndet for å komme forbi inngangen når vi nærmer oss. Må innrømme at dette ikke har funket hittil.(Men jeg gir ikke opp). Jeg må sitte helt alene ved døra mens Sjefen kjøper kaffe og avis. Noe så urettferdig! Det eneste som er positivt er at jeg får bære avisen hjem!