fredag 26. februar 2010

God helg igjen!

foto Sjefen
Ønsker alle en riktig god helg og håper på fint vær! (For meg spiller det egentlig ingen rolle hva slags vær det er - er like oppsatt på tur uansett. Men sjefen surmuler litt når det er veldig kaldt da.Er litt pysete sånn og vil egentlig at våren skal komme NÅ!).

torsdag 25. februar 2010

Ny kompis - greit nok...men kan vi gå videre nå!


Felix, Bowie og Prinsen

foto Sjefen

Dukket opp en liten ny kompis i parken her om dagen. Han heter Bowie og er en sort Goldendoodle...( ifølge Sjefen). Synes det er greit nok med nye kompiser, men når jeg har fått snust ferdig og sjekket ut nykomlingen kan vi gå videre synes jeg. Ble mye ooooooing og ahhhhing fra Sjefen sin side...
Skjønner ikke helt poenget; han er liten og søt HVA SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

onsdag 24. februar 2010

En hund etter...

foto Sjefen

I disse OL-tider gjelder det å holde seg orientert! Selv om du kanskje ikke er 100 % oppdatert på resultater etc. er det et par triks du kan bruke for å se ut som om du har peiling. Avisbæring er ett av dem! Ser ut som om du er intellektuell og oppdatert på det meste.(Dessuten synes de fleste tobente det er søtt med en hund som bærer avisen så du slår to fluer i en smekk! "Nei, bærer du avisen selv du da, så flink du er!"..osv)

tirsdag 23. februar 2010

Stafett er stafett!

foto privat

Ronja har vært veldig aktiv i flere OL-grener i det siste. Nå har Marcus og jeg funnet vår egen OL-gren (ha-ha!) ; Stafett! Problemet er bare at Marcus ikke skjønner at dette er MIN etappe...han henger i pinnen og vil ikke slippe. Blir dårlig etappetid av slikt!

lørdag 20. februar 2010

Husflid

foto Sjefen

Sjefen har heklet egen ball til meg. Av mangel på noe bedre består stuffingen av en gammel (men ren) tennissokk. Siden jeg har et vel utviklet bære-gen testet jeg den på den første turen etter overrekkelsen. Perfekt størrelse og konsistens! (Vet ikke om det skyldes sokken ?).


torsdag 18. februar 2010

Griseprat & griselabber!


foto Sjefen (noe nyttig må hun jo gjøre)

Grisepraten har bredt om seg i det siste; Zhivago har testet griseprodukter, "lekt" med trekkoppgris mens Agnes og Ronja har funnet pinnsvin...Synes ikke jeg kunne være dårligere. Hjemme hos Zelda kom jeg nemlig over et par lyserøde plysjgriser!! O lykke! Trodde jeg skulle klare å tuske til meg iallefall én av grisene, men Sjefen (den tørrpinnen)la ned veto. Hun mente at eieren av grisene trengte begge grisetøflene. Litt egoistisk og svinaktig urettferdig spør du meg!

lørdag 13. februar 2010

Snusekameratene

foto Sjefen

Sjefen kom hjem fra jobben her om dagen og det første hun sa var; nå skal vi hente Mikkel! Det betyr at kompisen min Mikkel skal bli med oss på tur. Mikkel var alene hjemme men Sjefen har tydeligvis nøkkel så vi kom oss inn og Mikkel var helt ekstatisk da vi kom. Snakk om å bli godt mottatt! Mikkel er nærmeste nabo til Akerselva så vi tok en snusetur langs elva. Som dere ser på bildene er vi gode snusevenner og sammen finner vi mange gode snuseflekker! Sjefen prøver å si at det ikke er nødvendig å inhalere flekkene (se bare på Bill Clinton), men det er det virkelig. Så det så!



tirsdag 9. februar 2010

Måneskinnstur med Zelda

foto Sjefen

Jada Zhivago; jeg HAR våknet! Har ikke gått i hi (Hi-hi).. Har derimot vært på måneskinnstur sammen med en dame. Vi er like gamle Zelda og jeg og har nesten vokst opp sammen. Brukte å leke MASSE da vi var yngre. Nå er det slutt på lekingen; nå er det måneskinnsturer som gjelder! Denne gangen til "Utsikten".... Zelda er jakthund med god kondis så her gjelder det å henge på. Av og til blir i imidlertid fristelsen for stor og litt rulling og snøbading må til - eller " trim for eldre" som Sjefen kaller det. (Gammel kan hun være sjøl!)

torsdag 4. februar 2010

Slæpp off!

foto Sjefen

Nå hører det med til historien at jeg er en mann i min beste alder, dvs 9 menneskeår og 9 menneskemåneder. Omregnet i hundeår blir det ca. 70 år ++.... tror jeg.(Noen regner sånn og noen regner slik) Synes selv jeg holder koken bra. Er på turer både i byen og skog og mark, og er fremdeles interessert i damene. Sjefen sier jeg hører litt dårligere, og det kan hende det, men det er like greit så slipper jeg å høre på maset hennes ihvertfall. Men det medfører at av og til klarer Sjefen å snike seg inn i leiligheten etter å ha vært på jobben UTEN at jeg hører det! Da hender det jeg ligger i min søteste søvn og snorker i vei som dere ser over. Livet som pensjonist er herrrrrrrrrrlig!

mandag 1. februar 2010

Få på deg fillene litt kvikt´a!


foto privat
Av og til er Sjefen utrolig trrrrreig med å komme seg ut av døra når vi skal på tur. Fra jeg er klar til å gå ut døra hjemme går det opptil flere minutter med påkledning og leting etter nøkler og mobiltelefon før Sjefen er klar. Av og til prøver jeg å hjelpe til med å hente diverse klesplagg jeg tror hun kan trenge. Likevel er det ikke akkurat med lynets hastighet Sjefen gjør seg klar ...... Hmphhhhhhhhhhh ..........