onsdag 31. mars 2010

Dagen derpå

foto Sjefen

Gårsdagen var litt traumatisk får´n si. Ble tatt med til et sted der en gærning prøvde å dra blod, (men der fikk´n ikkeno det sørget jeg for), så stakk han meg med noe skarpt og så husker jeg ikke mer på en stund. Ble regelrett dopet ned!
Da jeg våknet sto jeg i et bur! JEG HATER BUR! Bjeffet og bjeffet helt til Sjefen endelig kom og befridde meg. PÅ tide altså. Så fikk vi kjøre hjem sammen med Ronja og sjåføren hennes. Var litt omtåket og kollapset på sofaen da vi var hjemme. Ble liggende og snorke hele kvelden. Tar på å bli dopet ned og satt i bur. Stakkars, stakkars, stakkars meg!

mandag 29. mars 2010

Gutten sin som har dametekke!

foto Onkel O.

Var på tur med to damer her om dagen. Bodil , som jeg poserer sammen med her, og Zelda som ikke har hoppet inn i bilen enda. Hun sto nemlig og fikk kos av to jenter og hadde det helt på G mens vi måtte vente.... Litt tilpass for henne at vi hadde tatt de beste plassene!

foto Sjefen
Utrolig at ei dame som løper så fort kan være så UTROLIG treig til å komme seg inn i bilen! (PS: Bildet av Zelda og meg er fra en annen tur.. fotografen orket ikke vente)

foto Sjefen
Snakker om damer... her er Ronja og jeg på nok en annen tur. Vi tar en liten pust i bakken sammen.ER OMGITT AV PENE DAMER ALTSÅ!



søndag 28. mars 2010

Klar for sommertid eller?

foto Sjefen
Sjefen mumlet noe om sommertid ... et eller annet om at nå må vi stå opp en time tidligere om morgenen. Sjønner ikke helt problemet jeg - er alltid klar for tur! En time tidligere JIIIIPPPIII!

mandag 8. mars 2010

Rotehue!


Nå er det sånn at Sjefen roter litt i heimen... (nå prøvde jeg meg på diplomati her dere!). Nå finner hun ikke laderen til kamerabatteriet. Det vil si at til tross for at jeg er på mitt peneste om dagen blir det ikke tatt bilder av meg. Egentlig helt greit - liten ferie for meg. Men dårlig med nye bloggebilder. ROTEHUE!

lørdag 6. mars 2010

Solaskinnerogjegersågla!


Sola skinner og jeg er så gla!!!!! (Sjekk ut feelgood sang med Jokke og Valentinerne HER!)
PS: GOD HELG!!!