lørdag 31. juli 2010

Ikke Cavalier men KAVALER!

foto Sjefen

Omgitt av små snerte Cavalier-damer. Det er gutten sin som vet å ordne seg det! Tre gamle kjente ( Oda, Mira og Lux) og to som bare var på besøk; Tuva og en jeg har glemt navnet på . Kan ikke få det bedre med andre ord! Egentlig litt slitsomt når jeg får tenkt meg om. Underholde alle disse damene på en gang da...... Tror jeg går hjem og legger meg litt på sofaen jeg og lader batteriene.....

(PS: Hvis noen lurer på hvorfor Lux sitter i dukkevogn er det fordi hun nettopp har operert benet sitt og må hvile, ikke fordi mennesket hennes har tørna :) ).


torsdag 29. juli 2010

onsdag 28. juli 2010

Nå har det klikka....

foto en litt undertimulert Sjef

Nå har det helt åpenbart klikka for Sjefen. Lurer på om hun har hatt ferie litt for lenge og kanskje er litt understimulert?

Iallefall... nå har hun funnet en astrologinettside og fått generert fødselshoroskopet mitt. Hun forsvarer seg med at "desperate times call for desperate measures". Betyr noe sånt som at hun er litt forvirra og prøver alle metoder for å finne en forklaring på min (for henne )merkelige oppførsel. MEN siden hun ikke vet akkurat tidspunktet for når jeg er født så blir ikke dette akkurat til å stole på spør du meg.
Finner ikke Ascendanten da vettu! Og det er DEN som "viser ditt ytre, fysiske Jeg - peronligheten, skallet, masken." Så hun juksa og sa at jeg var født kl. 20.00 sånn att Ascendanten skulle bli i vekten sånn som hennes egen er. Typisk tvilling (Sjefen) å ta sånne short cuts altså!

MEN, Jeg er født i:
VÆREN (ARIES)
HERSKER: Mars + 1. hus
KVALITET: Ledende
ELEMENT: Ild
MOTTO: " Jeg er"
NØKKELORD: Mot
TYPE: Foretaksom/Hissig

Jeg er ifølge boka til Sjefen:
Individualist (JA!), aldri langsint (stemmer det), lojal venn og uerstattelig hjelper i en nødssituasjon (prøver så godt jeg kan).

Hva blir det neste den dama finner på? Hundespsykolog kanskje?


tirsdag 27. juli 2010

Livet er urettferdig!

foto kjipe Sjefen

Se hva jeg fant! Vingespennet av en eller annen fugl. Bare LÅ DER og ventet på meg lissom. Jeg skyndte meg å plukke det opp og hadde satt opp farten og var i godt driv nedover veien da Sjefen begynte å hyle og bære seg. Til og begynne med trodde hun tydeligvis det var en pinne jeg hadde funnet (litt nærsynt den dama), men SÅ..... Skjønner ikke problemet jeg. Er da en fuglehund. Måtte SPYTTE UT og greier. LIVET ER URETTFERDIG!

(Men jeg vet godt hvor den ligger jeg - så det så! Venter til dama er distrahert av et eller annet, og DA ......
)

mandag 26. juli 2010

Bortskjemt men snill

foto Sjefen

Det er det Onkel O. sier at jeg er. Bortskjemt men snill. Kanskje ikke uten grunn at han ønsker å bli gjenfødt i sitt neste liv som hunden til Sjefen. Og hvis noen skulle være i tvil om at jeg er en prins fikk jeg pute av onkel O. som bevis. (Muligens gitt med en litt sarkastisk undertone?)

Uansett; I AM A PRINCE!


søndag 25. juli 2010

Bare kall meg Mr. Pizza!

foto Sjefen

Livet i byen på sommeren er ikke værst! Ble invitert ut av ei dame. Ronja skulle ut å spise pizza og jeg fikk følge med. Måtte riktignok ligge under bordet mens de tobente spiste, men fikk egen skinkeservering av personalet der nede. Etterpå fikk vi komme opp i høyden der det var bedre oversikt og vi kunne knurre på en gammel rocker på nabobordet. (Sjefen ergret seg grønn over at hun ikke hadde tatt på meg Rockerhalsbåndet mitt; tenk for en bloggtittel det kunne blitt! "To gamle rockere på restaurant!") Etterpå var vi en tur i "hundbaren" og slukket tørsten. En fin kveld som vil bli gjentatt!

lørdag 24. juli 2010

Prinsens bade- og fonteneguide - Akerselva

Sommerens badeguide fortsetter. Sted: Oslo, Torshov, Akerselva ved Myrens Verksted
NB! Kan være stor vannføring og sterk strøm i elva!

foto Sjefen

onsdag 21. juli 2010

Prinsens bade- og fonteneguide

I sommervarmen er det er viktig å ha oversikt over steder men kan drikke og avkjøle seg.
Dessuten er bading og vassing fordømt deilig!
I løpet av sommeren kommer undertegnede derfor til å guide dere gjennom flere bade og vassemuligheter i Oslo-området. Enjoy!


Sted: Oslo, Torshov, Fontene ved Vertshuset Oskar Braathen.

søndag 18. juli 2010

Ferie er slitsomt!

foto Sjefen

Nå har Sjefen "ferie". Koselig det altså, men SLITSOMT! Vanligvis får jeg ligge i fred hele dagen og gjøre stort sett som det passer meg. Men NÅ! Nå er det ikke fred å få. Kan ikke noen fortelle hun derre Sjefen at hun skal holde seg i ro på ETT sted. Når vi er hjemme flytter hun seg fra kjøkkenet, til stua, til soverommet og så tilbake til kjøkkenet igjen. Det er en evig runddans. Har ikke jeg først fått lagt meg ned så flytter hun jammen meg på seg. En stakkar kan bli helt tullerusk av mindre. En fordel med "ferie" er selvfølgelig at vi er mye mere ute enn vanlig. Så det er ikke bare negativt heller. Hjemme bra- ute best!

torsdag 15. juli 2010

Legger på svøm

foto Sjefen
Nå er det sommerferie og jeg benytter sjangsen til å ta en velfortjent svømmetur.... men plutselig er jeg tilbake!

mandag 12. juli 2010

Tidlig krøkes

Må sjekke ut hva dette er for en krabat, den hatten ser veldig spennende ut!
Ser ut som om vi har en felles interesse i pinner (og rosa bæsjeposer).Men denne får hun ikke altså, den er Sjefen sin!(og min!)

lørdag 3. juli 2010

Lørdagsgodt

foto Sjefen
Siden det er lørdag (hørte jeg rå latter fra kjentfolk...?) vanker det favoritten tørkede oksestruper. Smaker ekstra godt utendørs, liggende i det kjølige gresset i parken. Snakk om hundeliv!