lørdag 18. desember 2010

Å komme ut av skapet


Sjefen og jeg var invitert bort på førjulsmiddag til Bowie og mamma´n hans. Der traff vi også Mikkel med følge. Bowie er en ordentlig gentleman og deler broderlig av godteriene som måtte forefinnes. Med min fine snute fant jeg fort skapet der godteriene var lagret. Ventet på at det skulle komme mer ut av skapet, men måtte bjeffe litt for at mamma´n til Bowie fikk opp farten og komme frem med mer av godsakene. Sjefen prøvde litt forsiktig å ymte frem på at en slik oppførsel kanskje ikke burde belønnes med griseøreflipper, men mamma´n til Bowie delte raust ut til de tre vise menn som satt rundt henne. Tips; hvis det går litt sakte med å få saker og ting ut av skapet - prøv med et lite bjeff!
Her har jeg funnet godteriskapet!

Det hjalp med litt bjeffing ja! Her kommer det mer!

Men SÅ da! Jeg henger litt rundt utenfor det magiske skapet jeg i tilfelle døren åpner seg...


Ble litt lei av å stå sånn så jeg la meg like godt foran skapet, da slipper iallefall ingen andre til!

Her er Bowie og en nissenfar han etter min mening ble litt for intim med, men det er en helt annen type skap har jeg blitt fortalt....

PS: Hvis dere syns vi ser ut som Hunden fra Baskerville hele gjengen med lysende øyne og greier er det fordi Sjefen glemte fotoapparatet og måtte forevige oss men aifåunen sin...

tirsdag 7. desember 2010

All I want for X-mas....

Har faktisk tenkt på å skrive ønskeliste til jul ja, før Maya brakte det på bane. Ble nemlig litt nervøs etter at Sjefen kom hjem fra hundemesse med masse stæsh. Kanskje hun tok feil av dagen og trodde det var julaften? Så derfor, visual aid, i form av bildeønskeliste følger herved:


Ønsker meg flere turer i skog og mark!


Laks er godt!

Det samme er tørrfisk...

......biff også!

For ikke å snakke om grillet kylling!

Dessuten er Sjefenkos ikke å forakte heller...
Og siden jeg er en Prins trenger jeg sikkert noen nye puter...



Fant ikke noen bilder på tørkede oksestruper. Prøv å google tørkede oksestruper og se på images -
se hvilket som kommer opp da!!!!!!!!!!!!!!!


Helt til sist må jeg si at jeg faktisk MANGLER de to
forreste tennene i underkjeven så....

(Tok dere DEN eller?)

God JUL!

onsdag 1. desember 2010

Snuten?

Det hender at jeg må tre av på naturens vegne litt tidlig på morgenen; eller som Sjefen sier; Før fanden har fått sko på beina. Forresten er jeg ikke så sikker på at det ER så tidlig, er bare så innmari MØRKT!

Anyway, et par ganger nå i det siste har Sjefen nesten blitt taua inn av noen hun kaller "Snuten". Trodde ellers at jeg hadde peiling på hva snuten er og brukes til, men der kan man se. Lærer no nytt hver dag! Siden det er så kaldt stiller Sjefen helt oppknappet og tildekket i Bobleburka´n sin. (Se bilde under). Snuten, eller POLITI, som de liker å bli kalt, synes tydeligvis at Sjefens påkledning og oppførsel (stå forholdsvis rolig i nærheten av parkerte biler) er VELDIG skummel. Skummel nok til at de sakner farten og nesten stopper ved siden av oss, helt til de får se meg! (Prinsen to the rescue!) Da setter de opp farten og kjører videre i sin godt oppvarmede bil som Sjefen ser langt etter. Sjefen mumler noe om at hun godt kunne ha vært en kriminell hundeeier-biltyv, hvordan VET de at hun ikke er det liksom.... Men hun må innrømme at det kanskje ikke er rasen Cocker Spaniel som er førstevalg i det kriminelle miljøet. Jeg er rett og slett for SØT til å bli tatt for en kriminell Cocker-biltyv-medskyldig!

Trodde dette var snuten?

Men dette da, er dette også snuten?

Sjefen i bobleburka´n sin;
ikke rart hun nesten ble taua inn!



I´m just too darned cute!