tirsdag 12. april 2011

Hurra for meg!


11 ting som gjør det verdt å bli 11:

- Etter 11 år er Sjefen ferdigdressert og lar seg lett manipulere; det betyr feks. tur ut når jeg starter å pese og kos når jeg skraper på henne med labben.

- Etter 11 år har Sjefen gitt opp med dressering av undertegnede; det gjelder innkalling, på plass og gå pent i bånd; dvs har oppnådd full frihet til å gjøre hva f$*n jeg vil!

- Etter 11 år har Sjefen innsett at det ikke er vits i å kjøpe andre godbiter enn tørket kylling, oksestruper og tørrfisk; det er slutt på tørre kjeks uten smak!

- Etter 11 år er undertegnede fremdeles interessert i damer med løpetid og har erfaring nok til å vite NÅR det er et poeng i å anstrenge seg og NÅR det er på tide å trekke seg rolig tilbake. (Her har dere unggutta noe å lære.....)

- Etter 11 år er det fremdeles nye og spennende lukter det er verd å stikke snuta ned i for å innhalere.

- Etter 11 år er markeringsbehovet fremdeles på topp!

- Etter 11 år har man fått et distingvert utseende (betyr egentlig bare at de hvite og grå hårene ikke lenger er i mindretall)

- Etter 11 år har de masete valpene gitt opp å få noe respons fra undertegnede.

- Etter 11 år (og litt dårligere hørsel) kan man sove seg gjennom det meste uten å la seg affisere.

- Etter 11 år blir det tatt som en selvfølge at undertegnede kan ligge hvor det måtte passe; ingen restriksjoner; sofa, seng, hodepute, vinduspost, Sjefens veske - alt er tillatt og er bare "sjarmerende"

- Etter 11 år med mas fra Sjefen er undertegnede blitt ganske døvhørt og kan gi totalt blaffen i sarkastiske kommentarer fra det holdet.

Hurra for meg!

5 kommentarer:

  1. Grattis me dagen Leo! Hipp hipp hurra. 11 e ingen alder, og du ser fresh og kvikk ut. Håper Sjefen oppfører seg fint i dag, og at dagen bringer mye snacks og kos.

    Hipp hipp!

    Muffinsklem fra Maya

    SvarSlett
  2. Hurra for deg! Er visst fortsatt en skikkelig hurragutt du skjønner jeg, så bare stå på og nyt livet... Ha en superfantastisk dag med masse kos og gøy og så masse GODIS du orker å spise :-)))

    SvarSlett
  3. Grattis! :D Det var visst mange fordeler med å bli 11!

    SvarSlett
  4. Hurra hurra hurra og pliiing :)

    SvarSlett