fredag 23. april 2010

Veskehund



Prøvde å bli en ordentlig veskehund i dag. Ser så innmari kult ut å bli bært rundt! Sjefen var på vei ut døra og jeg forøkte å legge meg nedi veska for å være sikker på å bli med. På den ene siden funket det bra, hun måtte gi meg oppmerksomhet. På den andre siden viste det seg at jeg var hakket for stor for veska. DERFOR; KJØP STØRRE VESKER SOM PASSER TIL EN 16 KILOS PRINS!

4 kommentarer:

  1. Hmmm. Virker som omk du har en forkjærlighet for vesker, bagger og slikt. Ikke for å være frekk, men er du sikker på at du ikke trenger litt mannlige forbilder i tillegg til Sjefen?

    SvarSlett
  2. Uææææææææææ! Etter 10 år med jentesjef har det altså skjedd.... "it´s starting to rub off!" Jentelus! Tror jeg sporensreks må ut på byen og ta en øl med gutta, kjøpe motorsykkel eller en rød Porche, finne noe upassende ungdommelig å ha på meg.. Flyr allerede etter unge damer. Mannlig overgangsalder; her kommer jeg!

    SvarSlett
  3. Har hørt om husokkupanter og veskenappere, men veskeokkupant er ny for meg :-) Bare si ifra om du vil ha følge av en ung jypling på by'n !!!

    SvarSlett
  4. Har a ikke veske som passer prinsen sin? Hva slags sjef er det du har? Det skulle da bare mangle at hun ikke hadde en veske som passet, syns nå jeg! Dikriminering av prinser i forhold til små hybelkaninvofser er urettfrekt!

    SvarSlett