onsdag 1. desember 2010

Snuten?

Det hender at jeg må tre av på naturens vegne litt tidlig på morgenen; eller som Sjefen sier; Før fanden har fått sko på beina. Forresten er jeg ikke så sikker på at det ER så tidlig, er bare så innmari MØRKT!

Anyway, et par ganger nå i det siste har Sjefen nesten blitt taua inn av noen hun kaller "Snuten". Trodde ellers at jeg hadde peiling på hva snuten er og brukes til, men der kan man se. Lærer no nytt hver dag! Siden det er så kaldt stiller Sjefen helt oppknappet og tildekket i Bobleburka´n sin. (Se bilde under). Snuten, eller POLITI, som de liker å bli kalt, synes tydeligvis at Sjefens påkledning og oppførsel (stå forholdsvis rolig i nærheten av parkerte biler) er VELDIG skummel. Skummel nok til at de sakner farten og nesten stopper ved siden av oss, helt til de får se meg! (Prinsen to the rescue!) Da setter de opp farten og kjører videre i sin godt oppvarmede bil som Sjefen ser langt etter. Sjefen mumler noe om at hun godt kunne ha vært en kriminell hundeeier-biltyv, hvordan VET de at hun ikke er det liksom.... Men hun må innrømme at det kanskje ikke er rasen Cocker Spaniel som er førstevalg i det kriminelle miljøet. Jeg er rett og slett for SØT til å bli tatt for en kriminell Cocker-biltyv-medskyldig!

Trodde dette var snuten?

Men dette da, er dette også snuten?

Sjefen i bobleburka´n sin;
ikke rart hun nesten ble taua inn!



I´m just too darned cute!

5 kommentarer:

  1. Hohoho! :-D Kanskje de ikke TURTE stoppe da de oppdaget deg, at du var FOR skummel?

    SvarSlett
  2. Kanskje de trodde du var en ansatt narkohund? Vi har jo grådig gode snuter, og kan derfor være snuter sjøl...

    SvarSlett
  3. Tror de ble litt satt ut av det lysende halsbåndet mitt.... hadde nok ikke sett det før nei! Ellers er det masse løpetid rundt her så snuten er i flittig bruk om dagen!

    SvarSlett
  4. Hmmm... Merkelig det med snuten, men det er kanskje fordi både de og vi er så gode til å snuse opp ting at det heter det samme!!! Dessuten, der kan man se, en reddende cocker er god å ha (er ikke alltid det lønner seg å være stor og skummel!)

    SvarSlett